Migrating Dialogues op UN/SETTLED festival slot weekend: 11 november 2018 om 11u

11u op 11 november 2018 duiken we met Migrating Dialogues in een militaire bunker in provinciale domein Raversyde in Oostende tijdens het slot weekend van UN/SETTLED festival van KAAP

Exact 100 jaar na de einde van de eerste wereldoorlog kijken we naar de grenzen van de toekomst. Kom kijken en luisteren naar onze nieuwe intieme luisterverhaal: Ladies Choice.

Ladies Choice is een gesprek tussen mijn moeder, een vriendin en ik over kiezen, expat zijn, grenzen stellen, vechten tegen oude patronen en de zee. Hoe draag je jouw verleden naar de toekomst, welke geuren, geluiden en beelden reizen mee?

We spelen in een militaire bunker vlak aan de zee: Het zal een volstrekt unieke beleving zijn – een eenmalig gebeurtenis – dus zorg dat je een zitje reserveert (plaatsen zijn gelimiteerd).

je kan hier reserverenhttps://unsettled.kaap.be/programma/ladies-choice

Voor meer over UN/SETTLED festival kijk je op: https://unsettled.kaap.be/

#KAAP, #UNSETTLED, #eych2018, #europeforculture, #atlantikwalleurope

Ladies’ choice: Een performance over ontheemding, dekolonisering en taboe

Rona Kennedy gaat in deze performance in gesprek met haar moeder Audrey en haar vriendin Lola. Ze praten over lijnen trekken in het zand, schorpioenen uit je schoenen schudden, nieuwe talen leren en dozen uitpakken. Ze dansen, zingen en stellen vragen aan de zee. Ze graven naar herinneringen, zelfrechtvaardigingen en blinde vlekken. Ze zijn expats, maar wat is dat eigenlijk?

Deze performance maakt deel uit van Migrating Dialogues, een verhalenproject over migratie, macht en privilege. De makers nodigen je uit om verhalen te delen en samen na te denken over ontheemding, dekolonisering en taboe.

https://unsettled.kaap.be/programma/ladies-choice

This entry was posted in Uncategorised. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.